با قوانین هدایت و رانندگی عجیب و غریب در کشور ها آشنا شوید
به گزارش وبلاگ دانشجو، قوانین و مقررات کشور ها با یکدیگر فرق دارد، در حوزه هدایت و رانندگی هم بعضی قوانین عجیب و خنده دار است.
به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی وبلاگ دانشجو، هر کشوری در هر حوزه ای برای خود قانون و مقرراتی دارد که ساکنان آن کشور باید از آن پیروی نمایند، زیرا اگر خلاف آن صورت گیرد، طبیعتا جرایمی را ضروری است متحمل گردد، این موضوع برای همگان آشکار است که قوانین در تمام دنیا یکسان نیستند.
امروز در این گزارش قصد داریم شما مخاطبان را با عجیب و غریب ترین قوانین حوزه هدایت و رانندگی آشنا کنیم البته بعضی از این قوانین به نوعی خنده دار هم هستند، اما به هرحال اگر قصد سکونت در هریک از کشور های زیر را دارید، باید با قوانین و مقررات این چنینی هم کنار بیایید، در ادامه ملاحظه می کنید:
آمریکا
شاید بتوان ایالات مختلف آمریکا را زادگاه عجیب ترین قوانین هدایت و رانندگی دانست، قوانینی که سابقه چند صد ساله دارند برای مثال، مثلا در بعضی از استان ها، وجود شیشه جلو ضرورت ندارد؛ اما در همان استان، داشتن برف پاک کن الزامی است؛ و یا شاهراهی بین شهری، اما قدیمی در غرب وحشی آمریکا وجود دارد که رانندگان جهت اطلاع سایر خودرو ها می توانند با شلیک هوایی اعلام حضور نمایند.
اسپانیا
بعلاوه در اسپانیا افراد عینکی باید همیشه 2 عینک در هنگام رانندگی در دسترس داشته باشند، یا در کانادا رانندگان وسایل حمل و نقل عمومی می توانند از خدمات دهی به افراد بد بو خودداری نمایند؛ و یا در بسیاری از کشور های آفریقایی، حق تقدم همیشه با حیوانات بوده و رانندگان متخلف از این قانون، متحمل جرائم سنگینی می شوند البته در بسیاری از استان های آمریکا، راننده پس از تصادف با هر حیوانی ملزم به گزارش به پلیس و امدادرسانی است.
فیلیپین
سری بزنیم به کشور فیلیپین، در این کشور رانندگی در روز دوشنبه برای خودروهایی که شماره پلاک آن ها به 1 یا 2 ختم می گردد، ممنوع است، این محدودیت در روزهای سه شنبه درمورد اعداد 3 و 4 ، در روزهای چهارشنبه در خصوص اعداد 5 و 6 ، در روزهای پنجشنبه در خصوص اعداد 7 و 8 و در نهایت، در روزهای آدینه درمورد اعداد 9 و 10 وجود دارد. هدف از این برنامه هم کاهش ازدحام ترافیکی به وسیله محدود کردن شماره پلاک خودروهای حاضر در خیابان ها است.
در سوئد و ایسلند، رانندگی بدون روشن کردن چراغ جلو، حتی در طول روز، ممنوع است. علتشان هم این است که در زمستان بیشتر روز هوا تاریک است؛ علاوه بر این، آب و هوا در این کشورها می تواند به سرعت تغییر کند و روشن بودن چراغ های خودرو به راننده ها یاری می نماید یکدیگر را ببینند.
استرالیا
در کشور استرالیا، پاشیدن گل به افراد پیاده ای که در ایستگاه اتوبوس منتظر یا در حال ورود به اتوبوس یا خروج از آن هستند، برای راننده ها غیر قانونی است و بعلاوه افراد خاطی تا 2،200 دلار استرالیا یا 1،550/63 دلار آمریکا جریمه خواهند شد.
آلمان
در آلمان هم توقف غیر ضروری در اتوبان غیر قانونی است، حتی اگر خودرویی بنزین تمام نموده باشد، در بزرگراه اتوبان آلمان محدودیتی برای سرعت وجود ندارد، به همین علت توقف در راستا آن بسیار خطرناک است.
در کشور ایتالیا اثار تاریخی و منطقه ها تاریخی بسیاری وجود دارد، رانندگی با هر وسیله نقلیه در این منطقه ها بدون داشتن اجازه نامه از پلیس هدایت جریمه دارد.
در مسکو اگر وسیله نقلیه شما چه از نظر ظاهری یا داخلی کثیف باشد، شما 55 دلار جریمه خواهید شد. در روسیه پدیده فصلی به نام ماه های یخی داریم که امکان تماشا پلاک وسایل نقلیه را سلب میکند، این قانون برای کسانی که از وسایل نقلیه استفاده مینمایند یک سری مسائل به وجود آورد چون شستن وسیله نقلیه در هر جای شهر غیر قانونی بود، به جز در منزل و کارواش. از نظر افسر پلیس هر آنچه که کثیف و آلوده باشد جریمه میکند. به همین علت این قانون عجیب و غریب تصویب شدبنابراین در روسیه برای تمیز نگه نداشتن وسیله نقلیه خود باید جریمه پرداخت کنید.
جورجیا یکی از استان های جنوب آمریکا است. یکی از قوانین هدایت رانندگی این مکان، ممنوع بودن پرت کردن آب دهان به بیرون است، مگر اینکه شما راننده کامیون باشید. اگر حین انجام این کار در خیابان باشید شما را دستگیر نموده و مجازات دارد.
سنگاپور
خیابان های سنگاپور برای تفکیک ترافیک خودرو و عبور و مرور عابرین پیاده طراحی شده است. بر اساس قوانین هدایت و رانندگی به علت جمعیت بالا، ایمنی عابرین پیاده اولویت اول در رانندگی است. اگر خودرویی فاصله کمتر از 50 متر با عابرپیاده داشته باشد، قطعاً جریمه خواهد شد.
قبرس
در قبرس رانندگان اگر به هر علتی دست از روی فرمان بردارند، جریمه می شوند! با توجه به شمار تصادفات در این کشور، خوردن و نوشیدن حتی در اوج گرمای طاقت فرسای تابستان در سراسر این جزیره ممنوع است.
بیشتر بخوانید
- مراحل اخذ گواهینامه در بعضی کشور های دنیا/ آیا آموزش رانندگی در ایران استاندارد است؟