با این روش مبتلایان به سرطان سینه عمر بیشتری می نمایند
به گزارش وبلاگ دانشجو، تهران (پانا) - رژیم غذایی ضدالتهاب علاوه بر پیشگیری از بیماری ها موجب افزایش اندازه بقا در زنان مبتلا به سرطان سینه نیز می گردد.
به گزارش تبیان، هنگامی که درمان های سرطان سینه مانند جراحی، پرتودرمانی و شیمی درمانی طی می گردد، مهم است زنان راه هایی را بیابند که سلامتشان را تا حدممکن حفظ کند. یکی از برترین راه ها پیروی از رژیم غذایی ضدالتهاب است.رژیم غذایی ضدالتهاب علاوه بر پیشگیری از بیماری ها موجب افزایش اندازه بقا در زنان مبتلا به سرطان سینه نیز می گردد.
تحقیقات نشان می دهد با تمرکز مداوم بر الگو های رژیم غذایی سالم، مانند رژیم مدیترانه ای، می توانید التهاب را کاهش دهید.
انتخاب غذا های ضدالتهاب در طول درمان می تواند به کنترل بعضی علائم مرتبط با پرتودرمانی و شیمی درمانی مانند: خستگی، بدن درد، مسائل روده، اضطراب، افسردگی، عادات بد خواب و افزایش یا کاهش ناخواسته وزن یاری کند.
با در نظر گرفتن این موضوع پنج نوع ماده غذایی دارای خواص ضدالتهابی و مورد تأیید تحقیقات و متخصصان این زمینه را معرفی می کنیم:
- انواع توت مانند توت فرنگی، توت سیاه، تمشک و شاه توت
- سبزیجات چلیپایی مانند کلم، گل کلم، کلم بروکلی و کلم بروکسل
حبوبات مانند نخود، عدس، لوبیاها و ماش
- گیاهان دارویی و ادویه جات مانند زردچوبه، سیر، زنجبیل و دارچین
- ماهی های چرب مانند سالمون، قزل آلا، خال مخالی و ساردین
منبع: خبرگزاری پانا