طرز تهیه گل کلم کبابی خوشمزه و سالم به دو روش ساده
به گزارش وبلاگ دانشجو، در این دستورالعمل می خواهیم دو روش طرز تهیه گل کلم کبابی خوشمزه و مقوی را به شما آموزش دهیم. گل کلم کبابی مزه دار شده به عنوان یک اسنک و میان وعده در این روزهایی که فصل گل کلم هم است، می تواند وارد رژیم غذایی شما شود و فشار گرسنگی را به خصوص برای کسانی که رژیم لاغری دارند، کاهش دهد. گل کلم مزده دار شده با ادویه، با چند نوع ادویه ساده که در هر آشپزخانه ای موجود است، طعم دار شده و عطر و مزه فوق العاده ای می گیرد.
گل کلم کبابی با پوست لیمو هم در کنار جعفری و فلفل قرمز بسیار مجذوب کننده و خوش طعم خواهد شد. هر دو این روش ها برای تهیه گل کلم کبابی خوشمزه و سالم فوق العاده هستند. شما می توانید نصف گل کلم ها را به روش اول و نصف دیگر را به روش دوم مزه دار کنید و هر دو طعم را کنار هم مزه کنید. علاوه بر روش کبابی برای آن هایی که رژیم لاغری ندارند، می تواند گل کلم را با همین روش ها مزه دار کنند و به جای کبابی کردن با پودر سوخاری سرخ کنند.
مواد لازم برای تهیه گل کلم کبابی خوشمزه و مزه دار شده با ادویه
- گل کلم میانه یک عدد
- روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
- نمک دریایی سه چهارم قاشق چای خوری
- پاپریکا یک قاشق چای خوری
- زیره (آسیاب شده) نصف قاشق چای خوری
- زردچوبه (آسیاب شده) یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر چیلی یک هشتم قاشق چای خوری
مواد لازم برای تهیه گل کلم کبابی خوشمزه و مزه دار شده با لیمو
- گل کلم میانه یک عدد
- روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
- جعفری (خرد شده) یک چهارم فنجان
- گل محمدی (خرد شده) یک قاشق غذاخوری
- آویشن (خرد شده) یک قاشق غذاخوری
- پوست لیمو (رنده شده) یک قاشق چای خوری
- آبلیمو دو قاشق غذاخوری
- نمک نصف قاشق چای خوری
- تکه های فلفل قرمز (خرد شده) یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه گل کلم کبابی خوشمزه و مزه دار شده با ادویه
مرحله اول
گل کلم یکی از سبزیجات مغذی و سالمی است که مصرف آن برای کاهش وزن بسیار مناسب بوده و حتی می تواند از خطر ابتلا به سرطان جلوگیری کند. با توجه به این خواص شگفت انگیز گل کلم لزوم استفاده از این ماده مقوی و مفید در رژیم غذایی روزانه بیشتر هم می شود. برای مثال پیش از این طرز تهیه کاسرول گل کلم را به شما آموزش داده ایم که هر دو آن ها بسیار خوشمزه و مقوی هستند و به راحتی در خانه تهیه می شوند.
این بار اما می خواهیم طرز تهیه گل کلم کبابی خوشمزه را به دو روش به شما آموزش دهیم. در روش اول شما با استفاده از ادویه گل کلم ها را مزه دار می کنید. برای شروع ابتدا باید فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا کاملا گرم شود.
مرحله دوم
گل کلم را شسته و داخل یک آبکش بریزید تا خشک شود. سپس به کمک دست آن را به بوته های کوچک تقسیم کنید.
مرحله سوم
پاپریکا، زیره، زردچوبه، پودر چیلی و نمک را داخل غذاساز بریزید و آسیاب کنید. روغن زیتون را هم به آن ها اضافه کنید و چند پالس بزنید تا حالت خمیری پیدا کند.
مرحله چهارم
گل کلم های خرد شده را روی سینی فر بچینید و با قلموی آشپزی به آن ها از خمیر به دست آمده بزنید.
مرحله پنجم
سینی را حدود 15 تا 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی کلم ها طلایی رنگ شود. اگر بعد از این مدت زمان روی کلم ها طلایی نشد، پنج دقیقه بیشتر آن ها را داخل فر بگذارید. گل کلم کبابی خوشمزه و مزه دار شده با ادویه شما آماده است آن را در ظرفی تمیز بریزید و سرو کنید. نوش جان!
نکات تهیه گل کلم کبابی خوشمزه و مزه دار شده با ادویه
- می توانید به محض بیرون آمدن از فر، کمی سیر و سس فلفل تند روی آن ها بریزید.
- اگر طعم های دودی را می پسندید، از پاپریکای دودی استفاده کنید.
- اگر از این دستورالعمل خوشتان آمده است پیشنهاد می کنیم طرز تهیه گل کلم کبابی با دیپ مخصوص را نیز امتحان کنید.
طرز تهیه گل کلم کبابی خوشمزه و مزه دار شده با لیمو
مرحله اول
برای تهیه گل کلم کبابی خوشمزه و مزه دار شده با لیمو ابتدا باید فر را روی دمای 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
مرحله دوم
گل کلم ها را بعد از این که شستید و خرد کردید، داخل سینی فر پخش کنید و روی آن ها دو قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید.
مرحله سوم
حدود 20 تا 25 دقیقه سینی را داخل فر قرار دهید تا گل کلم ها قهوه ای و طلایی رنگ شوند. بعد از چند دقیقه می توانید آن ها را برگردانید تا سمت دیگرشان هم طلایی رنگ شود.
مرحله چهارم
فلفل قرمز، جعفری و لیمو را بشویید و داخل آبکش بریزید تا خشک شوند. سپس جعفری را به صورت ریز خرد کرده و پوست لیمو را رنده کنید. آب لیمو را هم بگیرید و همراه جعفری خرد شده و پوست لیموی رنده شده داخل یک کاسه بریزید. فلفل قرمز را ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم
گل محمدی، آویشن و نمک را همراه باقیمانده روغن به مواد داخل کاسه اضافه کنید. بعد از این که گل کلم ها کبابی شدند، سس به دست آمده را روی گل کلم ها بپاشید و سرو کنید. نوش جان!
منبع: کتاب کاله