طرز تهیه سوپ مرغ ایتالیایی؛ یک افطاری متفاوت
به گزارش وبلاگ دانشجو، در سوپ مرغ ایتالیایی علاوه بر مرغ مخلوطی از سبزیجات متنوع استفاده میشود که باعث میشود این سوپ هم ظاهری رنگارنگ و زیبا داشته و هم بسیار مقوی باشد.
اگر از سوپ های رایج مثل سوپ جو قرمز و سوپ شیر خسته شده اید و کمی تنوع میخواهید سال جاری این سوپ پاییزی خوش آب و رنگ را امتحان کنید.
سوپ مرغ ایتالیایی با طعم لذیذ خامه ای، رنگ آمیزی زیبا و عطر دلپذیری که دارد انتخابی مناسب برای روزهای سرد سال است. این سوپ مقوی و هیجان انگیز را بصورت گرم نوش جان کنید.
مواد لازم برای سوپ مرغ ایتالیایی
کره یا روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1 عدد میانه
هویج نگینی خرد شده 2 عدد میانه
ساقه کرفس خرد شده 2 عدد
سیر رنده شده 4 حبه
قارچ خرد شده 100 گرم
آرد همه منظوره 1/3 فنجان
آب مرغ 3 فنجان
شیر 2 فنجان
مرغ پخته و خرد شده 3 فنجان
سیب زمینی نگینی خرد شده 450 گرم
ذرت تازه یا منجمد 1 فنجان
نخود فرنگی تازه یا منجمد 1 فنجان
ادویه ایتالیایی(اختیاری) 1 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ مرغ ایتالیایی
کره یا روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت میانه قرار دهید. پیاز، هویج و ساقه کرفس خرد شده را اضافه کنید. مواد را حدود 6 تا 7 دقیقه در روغن سرخ کنید تا پیاز نرم و شفاف گردد. سپس سیر و قارچ خرد شده را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید. هراز چندگاهی مواد را هم بزنید و حرارت دهید تا عطر سیر بلند گردد.
آرد را اضافه کنید و خوب با مواد ترکیب کنید و حدود 1 دقیقه تفت دهید. کم کم آب مرغ و شیر را اضافه کنید. مرتب سوپ را هم بزنید. سپس مرغ پخته شده، سیب زمینی خرد شده، نخود فرنگی، ذرت، ادویه ایتالیایی، نمک و فلفل را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند.
سوپ را حرارت دهید تا آهسته به جوش بیاید. (مراقب باشید که سوپ به قل قل نیفتد) هرازچندگاهی سوپ مرغ را هم بزنید تا ته نگیرد. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ حدود 15 تا 20 دقیقه ریز بجوشد. پس از این مدت سیب زمینی ها را با چنگال چک کنید، اگر نرم و پخته شده اند یعنی سوپ خوشمزه شما آماده است.
سوپ مرغ ایتالیایی را بچشید و اگر دوست دارید باز هم نمک و فلفل اضافه کنید. این سوپ مجلسی و خوش طعم را در ظرف سوپخوری بریزید و همراه با نان دلخواه سرو کنید.
منبع: گردشبان