طرز تهیه کوکی کتویی با طعم بادام زمینی

به گزارش وبلاگ دانشجو، کوکی کتویی با طعم بادام زمینی بدون احتیاج به پخت یکی از برترین و لذیذترین کوکی هایی است که در خانه می توانید درست کنید و از عطر و طعم بادام زمینی آن لذت ببرید. مواد لازم برای تهیه این کوکی کاملا دوست دار رژیم کتو است. اگر به فر دسترسی ندارید و دوست دارید یک کوکی لذیذ بخورید که مسئله ای برای رژیم غذایی شما ایجاد نکند، این کوکی کتویی با طعم بادام زمینی را امتحان کنید. این کوکی با موادی در دسترس و در کمتر از دو ساعت آماده می گردد. در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه کوکی کتویی با طعم بادام زمینی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه کوکی کتویی با طعم بادام زمینی

مواد لازم برای تهیه کوکی کتویی با طعم بادام زمینی

  • کره بادام زمینی یک ونیم فنجان
  • آرد نارگیل یک فنجان
  • شیرین کننده استویا یک چهارم فنجان
  • عصاره وانیل عصاره وانیل
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • شکلات چیپسی دو فنجان
  • روغن نارگیل یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه کوکی کتویی با طعم بادام زمینی

مرحله اول

برای تهیه یک کوکی کتویی خوشمزه، ابتدا در یک کاسه میانه، کره بادام زمینی، آرد نارگیل، شیرین کننده استویا، وانیل و نمک را با هم مخلوط کنید. این مواد را آن قدر هم بزنید تا نرم و یکدست شوند. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از قالب یا اسکوپ مخصوص کوکی بهره ببرید. مواد مخلوط شده را به شکل دایره های کوچک در بیاورید و به آرامی در سینی فشار دهید تا کمی تخت گردد.

مرحله دوم

حدود یک ساعت آن را در فریزر بگذارید تا کوکی سفت گردد. شکلات های چیپسی مخصوص رژیم کتویی را در یک کاسه شیشه ای ریخته و روی کتری گذاشته تا با حرارت کتری شکلات ها آب گردد. برای آب شدن شکلات ها به آرامی با قاشق آن ها را هم بزنید.

مرحله سوم

در این مرحله از تهیه کوکی کتویی، شکلات آب شده را از روی بخار کتری برداشته و اجازه دهید تا خنک گردد. روغن نارگیل را به شکلات چیسی آب شده اضافه نموده و با یکدیگر هم بزنید.با استفاده از چنگال، کوکی ها را داخل شکلات آب شده فرو کنید تا کاملا روی آن با شکلات پوشیده گردد.

مرحله چهارم

سپس آن ها را دوباره روی سنی فر قرار دهید. بعلاوه می توانید روی کوکی ها برای تزیین کمی کره بادام زمینی بمالید. دوباره ظرف را مدت 10 دقیقه در فریز بگذارید تا شکلات سفت گردد. این کوکی را سرد، سرو کنید. هر چقدر که از آن باقی می ماند در فریزر نگهداری کنید.

فوت و فن های تهیه کوکی کتویی

  • این کوکی با آرد نارگیل تهیه می گردد. این آرد در رژیم های کم کربوهیدرات مثل رژیم کتوژنیک و برای کسانی که عدم تحمل گلوتن دارند، جایگزین آرد گندم می گردد. این آرد سرشار از مواد مغذی از جمله پروتئین و آهن است و برای سلامت قلب و پایین نگه داشتن قند خون مفید است.
  • کره بادام زمینی یکی دیگر از مواد تشکیل دهنده این کوکی لذیذ و بی دردسر است. کره بادام زمینی احتیاج به تعریف ندارد. تقویت انرژی، کاهش وزن، کاهش خطر ابتلا به دیابت، حفظ سلامت ماهیچه و… از مزایای استفاده از کره بادام زمینی است.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کوکی کتویی با طعم بادام زمینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکی کتویی با طعم بادام زمینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید